DTE ICT

Down to Earth ICT
omdat detacheren maatwerk is

Detacheren

Maatwerk en een nuchtere aanpak bij detachering, dat is wat u van DTE ICT kunt verwachten.

Er zijn veel bedrijven die zich met ICT detachering bezig houden. Er zijn naar de bescheiden mening van DTE ICT er niet zo veel die serieus onderzoeken of de opdracht(gever) en de kandidaat goed bij elkaar passen. Woorden turven in een CV kan iedereen, maar of u daarmee de beste kandidaat krijgt?

ICT detachering is maatwerk.

Vaak zie je dat een opdrachtbeschrijving een waslijst aan gewenste vaardigheden bevat. Kandidaten hebben dan de neiging om hun CV "op te kuiven" en alle vaardigheden uit de opdrachtomschrijving komen heel toevallig ook net op veel plaatsen verspreid in het CV voor.

Detacheerders laten vaak de eerste selectie doen door recruiters die, laten we het netjes zeggen, van toeten noch blazen weten als het over ICT gaat. De opgekuifde CV's slagen met vlag en wimpel, maar heeft u nu de juiste kandidaat?

Gezien het aantal herhaalde aanvragen dat wordt uitgezet en het aantal "tweede" en "derde" pogingen die langskomen...... trekt u uw eigen conclusie maar.

Wanneer u DTE ICT uitnodigt de ICT detachering te verzorgen, dan is, na de kennismaking met uw bedrijf, de eerste stap een profiel op te stellen waarin hooguit drie vaardigheden gevraagd worden. In de praktijk is dat meer dan genoeg.

Vervolgens zoekt DTE ICTcontact op voor een afspraak.

Meer informatie voor opdrachtgevers, klik hier.
Meer informatie voor professionals, klik hier.

Copyright © DTE-ICT  |  Sitemap |  301 Moved Permanently Moved Permanently The document has moved here.  |  Volg ons